Hoppa till huvudinnehållet
KÖP ÖVER 750 KR – KOSTNADSFRI LEVERANS!
Wasabi – den smakrika roten

Wasabi – den smakrika roten

Mellan Naganos höga berg sträcker sig en dal där wasabiplantorna frodas i stillhet. De omgivande...
Läs mer
Daruma – tempel och historia

Daruma – tempel och historia

En kort tur utanför staden Takasaki ligger Shorinzan Daruma-ji Temple och förbi deras tori-gate o...
Läs mer
Soba – Hur det tillverkas

Soba – Hur det tillverkas

Uppe bland bergen i prefekturen Nagano, Japan ligger en fabrik som gör något få kan. En plats val...
Läs mer
Shiitake – skogens umami

Shiitake – skogens umami

I utkanten av staden Oita, på ön Kyushu, den sydligaste av Japans fyra stora öar ligger denna fan...
Läs mer
Daruma – Tillverkning

Daruma – Tillverkning

I staden Takasaki i prefekturen Gunma ligger Imai Daraumu Naya co, ett familjeföretag som handmål...
Läs mer
Hur matcha produceras – efter skörd

Hur matcha produceras – efter skörd

Det färdiga matchapulvret har en klar grön färg, fräsch gräsig doft och en jämn fin textur, redo att avjnutas på ditt sätt.
Läs mer
VÅR SHOYU – ETT ÄKTA HANTVERK!

VÅR SHOYU – ETT ÄKTA HANTVERK!

Lagrad och fermenterad på 100-åriga cederträfat!
Läs mer
UMEBOSHIPLOMMON – HUR PRODUCERAS DE?

UMEBOSHIPLOMMON – HUR PRODUCERAS DE?

Japanska inlagda plommon med saltsyrlig smak!
Läs mer
Konsten att göra en matchavisp - Renée Voltaire

Konsten att göra en matchavisp

En komplex och tidskrävande process!

Läs mer
Hur matcha produceras – Odling - Renée Voltaire

Hur matcha produceras – Odling

Hemligeheten bakom den unika smaken och knallgröna färgen!

Läs mer