En fantastisk god dessert med härlig smakkombination av kokos och ananas med krispig topping. Grilla i ugn och servera på direkten – klar på 10 minuter!

Portioner |
portioner
|
Ingredienser
- 1/2 st färsk ananas
- 1 nypa Vaniljpulver – Bourbon
- 2 msk Ekologiska Cashewnötter
- 3 msk Naturella Kokoschips
- ca 1 msk Raw Agave Naturell
Ingredienser
|
![]() |
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Gröp ur den halva ananasen och blanda ananasbitarna med Coconut Butter och lite vaniljpulver. Lägg tillbaka fyllningen i ananasskalet.
- Hacka cashewnötterna grovt och strö på toppen tillsammans med kokoschips.
- Ringla över lite agave och sätt in i ugnen, efter ca. 5 minuter kan övervärmen stängas av för att inte bränna kokosen. Låt stå i ugnen i ytterligare ca 5 minuter till ananasen är ljummen rakt igenom. Servera!