Etikett: gör själv

Grönkålschips med ACV

Krispiga och spröda grönkålschips med härlig smak av vinäger och salt – underbart gott!

Ett naturligt chips rikt på fiber. En snacks som är uppskattat lika mycket till fredagsmyset som till nyårsfesten.

Skriv ut recept
Grönkålschips med vinäger och salt
Portioner
Ingredienser
Portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Skölj och ta bort stjälkarna på grönkålen och lägg dem i en ugnsform eller på en plåt.
  3. Smält kokosoljan och fördela den över grönkålen, salta och massera kålen försiktigt. Häll på vinägern och blanda runt.
  4. Rosta i ugnen i ca 45 min på 150 grader tills kålen är krispig.

Grönkålschips med Sesamesan

De godaste snackset gör du själv. Lättsaltade grönkålschips kryddade med Sesamesan – underbart gott!

Krispiga och spröda grönkålschips. Sesamesanens ost- och nötliknande smak ger en härlig smak tillsammans med en nypa salt. Ett naturligt chips rikt på fiber.

Skriv ut recept
Grönkålschips med Sesamesan
Portioner
Ingredienser
Portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Skölj och ta bort stjälkarna på grönkålen och lägg dem i en ugnsform eller på en plåt.
  3. Smält kokosoljan och fördela den över grönkålen, salta och massera kålen försiktigt.
  4. Strö på Sesamesan och rosta i ugnen i ca 45 min, tills kålen är krispig.