En lätt och snabbkokad knäck med underbar kokossmak. Två ingredienser till själva knäcken, sen kan du variera smaken genom att tillsätta olika kryddor. Vi använde ingefära, kardemumma och salt, men prova med vanilj, kanel eller lakritspulver och toppas med nötter, kokos eller frön. Knäcken lossnar lätt från formen.

Portioner |
|
- 1 burk Kondenserad Kokosmjölk
- 2 dl Kokossocker
- 1/2 dl Ekologiska mandlar – hackade
- 1 krm mald ingefära
- 1 krm mald kardemumma
- 1 nypa Himalayan Crystal Salt
Ingredienser
Smaksättning, om så önskas
|
![]() |
- Koka samman kondenserad kokosmjölk med kokossocker under omrörning.
- Smaksätt med eventuella kryddor. Låt puttra i ca 8 min, under omrörning, tills knäcken släpper från botten i kastrullen.
- Klicka smeten i knäckformar och toppa med mandlar.