Etikett: snacks

Sweet & Salty Nuts

En härlig blandning av söt-salta nötter!

Rostade nötter med en ljuvlig smakkombination av sött och salt. Goda att äta direkt som snacks eller servera som topping på mat. Använd dina favoritnötter!

Skriv ut recept
Sweet & Salty Nuts
Portioner
skål
Ingredienser
Portioner
skål
Ingredienser
Instruktioner
  1. Torrosta nötterna i en stekpanna på medelhög värme.
  2. Tillsätt Coconut Aminos och rör hela tiden så att alla nötter smaksätts.
  3. Efter några minuter börjar Coconut Aminos att kristallisera sig, rör runt och tag bort stekpannan från plattan.
  4. Sprid ut nötterna på ett bakplåtspapper och låt dem torka och svalna.
  5. Servera nötterna direkt i en skål som snacks eller använd som knaprig topping på sallad.

Grönkålschips med ACV

Krispiga och spröda grönkålschips med härlig smak av vinäger och salt – underbart gott!

Ett naturligt chips rikt på fiber. En snacks som är uppskattat lika mycket till fredagsmyset som till nyårsfesten.


Skriv ut recept


Grönkålschips med vinäger och salt

Portioner


Ingredienser

Portioner


Ingredienser


Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 150 grader.

  2. Skölj och ta bort stjälkarna på grönkålen och lägg dem i en ugnsform eller på en plåt.

  3. Smält kokosoljan och fördela den över grönkålen, salta och massera kålen försiktigt. Häll på vinägern och blanda runt.

  4. Rosta i ugnen i ca 45 min på 150 grader tills kålen är krispig.

Grönkålschips med Sesamesan

De godaste snackset gör du själv. Lättsaltade grönkålschips kryddade med Sesamesan – underbart gott!

Krispiga och spröda grönkålschips. Sesamesanens ost- och nötliknande smak ger en härlig smak tillsammans med en nypa salt. Ett naturligt chips rikt på fiber.

Skriv ut recept
Grönkålschips med Sesamesan
Portioner
Ingredienser
Portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Skölj och ta bort stjälkarna på grönkålen och lägg dem i en ugnsform eller på en plåt.
  3. Smält kokosoljan och fördela den över grönkålen, salta och massera kålen försiktigt.
  4. Strö på Sesamesan och rosta i ugnen i ca 45 min, tills kålen är krispig.