Hoppa till huvudinnehållet
KÖP ÖVER 750 KR – KOSTNADSFRI LEVERANS!
LATTE ART FOR BEGINNERS

LATTE ART FOR BEGINNERS

Bli din egen matcha-barista!
Läs mer
VÅR SHOYU – ETT ÄKTA HANTVERK!

VÅR SHOYU – ETT ÄKTA HANTVERK!

Lagrad och fermenterad på 100-åriga cederträfat!
Läs mer
Matchakollen - Renée Voltaire

Matchakollen

Lär dig avgöra kvaliteten på matcha!

Läs mer
The end of a whisk

The end of a whisk

Ge din visp ett värdigt slut på sin resa!

Läs mer
Skum eller inget skum?

Skum eller inget skum?

Är det någon skillnad och påverkar det smaken?

Läs mer
VÄXTBASERAD KROPPSVÅRD

VÄXTBASERAD KROPPSVÅRD

Hur kan kokosolja användas i kroppsvård? 
Läs mer
Rakuskålar

Rakuskålar

Raku-skålar är kända för sin unika egenart och utvecklades först av te-mästaren Sen no Rikyū på 1...
Läs mer
Tokyos takväxthus

Tokyos takväxthus

För att hitta Tokyos få växthus får du oftast titta uppåt. Tokyos kärlek för kaktusar och var man hittar dem!

Läs mer
Vad är en Pachypodium?

Vad är en Pachypodium?

Japanska odlare älskar dessa växter från Madagaskar för deras små knubbiga utseende och odlar dem så att de blir så tjocka som möjligt.
Läs mer
Tryptofan

Tryptofan

Vad är tryptofan?
Läs mer
Konsten att göra en matchavisp - Renée Voltaire

Konsten att göra en matchavisp

En komplex och tidskrävande process!

Läs mer
Hur matcha produceras – Odling - Renée Voltaire

Hur matcha produceras – Odling

Hemligeheten bakom den unika smaken och knallgröna färgen!

Läs mer
Matcha i drinkar - Renée Voltaire

Matcha i drinkar

Experimentera och börja blanda vackra gröna drinkar! 
Läs mer
Adaptogener - Renée Voltaire

Adaptogener

Vad är adaptogener?
Läs mer
Baka med matcha - Renée Voltaire

Baka med matcha

Experimentera och skapa fantastiska gröna bakverk! 
Läs mer
Sköt om din matchavisp! - Renée Voltaire

Sköt om din matchavisp!

Hur du tar hand om din visp och vet när det är dags för en ny! 
Läs mer