Varför vill du ha kontakt?

För att snabbt komma rätt och få ett begåvat svar

Vill du få kontakt med någon specifik avdelning eller person fyller du enklast i kontaktformuläret under Vem vill du ha kontakt med?, så hjälper vi dig både snabbt och rätt.

För att bli återförsäljare

Vill du se varumärket Renée Voltaire och våra produkter i din butik (eller om du redan är kund och vill göra en beställning), skicka ett mail till order@reneevoltaire.se, så skickar vi omedelbart tillbaka en säljare. Eller så ringer du på 08-717 40 40, så svarar en säljare lika omedelbart.

För att hitta våra produkter

Våra produkter finns hos alla de stora matkedjorna, i hälsokostbutiker och apotek. Du kan också hitta dem i fristående butiker med inriktning på ekologi och hälsa. Eftersom utbudet skiftar är det bäst att du kontaktar dina närmaste butiker direkt. Börja med de här: Ica, Coop och Hemköp eller Apotea, Apoteket och Mathem.

För att göra en reklamation

Bristande kvalitet kan också vara kvalitet. För om vi får veta när något gått fel kan vi spåra orsaken och se till att det aldrig händer igen. Därför ber vi alla som är missnöjda att spara produkten och fylla i kontaktformuläret. Vi hör av oss så fort vi kan, ivriga att täta varje spricka.

För att jobba hos oss

Eftersom du läst dig ända hit på vår hemsida har du förmodligen fått en någorlunda tydlig bild om vilket slags företag vi är. Och om du då känner att det bubblar lite i kroppen av delad passion, hör av dig med en allmän ansökan på jobb@reneevoltaire.se. Aktuella tjänster hittar du under Vill du jobba med oss?

För att få en bild eller ett uttalande till media

Behöver du fina bilder, viktiga fakta, peppande uttalanden eller något annat till media och press, hör av dig till marknad@reneevoltaire.se.

För att samarbeta med oss

Vi samarbetar gärna med likasinnade varumärken och personer, så om du har en extra bra idé hör av dig till marknad@reneevoltaire.se. Om du mest bara vill be om gratisprodukter är vi oftast inte intresserade eller har möjlighet att hjälpa till.

För att umgås då och då

Häng med oss på Instagram och Facebook. Där finns ett konstant flöde av tips, infall, idéer och småsnack. Ju fler vi är, desto roligare har vi.

Eller för att säga oss ett sanningens ord

Som matföretag får vi aldrig vara mätta och belåtna. Har du ris, ros eller idéer om hur vi borde utveckla oss själva eller våra produkter, hör av dig på info@reneevoltaire.se, info@pepstop.se eller konsument@reneevoltaire.se.

Till kontaktformulär