Grafisk designer med fotokunskap

Marknads- & designavdelningen på Renée Voltaire AB, söker just nu efter en mångsidig grafisk designer med kunskap inom växtbaserad matlagning.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med att ta fram grafiska trycksaker så som förpackningar, etiketter, foldrar samt produktkataloger och annat informationsmaterial, både internt och externt. Även arbeta med vår hemsida och sociala medier, i allt från bild till text. I dina uppgifter ingår även fotografering. 

Din bakgrund

Du har arbetat minst 2 år med grafisk design, typografi, fotografering och marknadsföring och har mycket goda kunskaper i Illustrator, Photoshop och InDesign. Meriterande om du även har erfarenhet av marknadsföring i sociala medier.

Personliga egenskaper

Du är en flexibel, kreativ, driven och självgående person som klarar av ett högt tempo med många projekt på gång samtidigt. Du är noggrann i det du gör och behärskar att jobba i både större och mindre projekt, ensam eller i grupp. Det är ett stort plus om du har kunskap inom växtbaserad matlagning.

Din arbetsplats

Din arbetsplats är på Renée Voltaire AB i Årsta, Stockholm. Vi söker två tjänster en på ett vikariat på 1 år, heltid eller efter överenskommelse och en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten kan påbörjas omgående

Maila din ansökan med personligt brev, CV och portfolio till marknad@reneevoltaire.se  Vi ser gärna att din portfolio innehåller förpackningar eller liknande som har anknytning till livsmedel samt fotografering. 

Vid intresse kommer vi be dig göra ett arbetsprov som sedan kan leda till intervju.

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande.