SÖKES: KVALITETSANSVARIG MED PASSION FÖR LIVSMEDEL

FINNES: LIVSMEDELSFÖRETAG MED PASSION FÖR KVALITET

Finnes: 
Renée Voltaire (och Pepstop) – ett av Sveriges mest etablerade varumärken inom växtbaserade livsmedel, som inte kompromissar med passionen för nyskapande hälsa och hållbarhet eller lusten till att vilja bidra till något större än att mest bara gå till jobbet. 

Sökes: 
Kvalitetsansvarig – en av Sveriges mest noggranna personligheter inom växtbaserade livsmedel, som inte kompromissar med högsta tänkbara livsmedelskvalitet, -säkerhet och -hygien eller lusten till att vilja bidra till något större än att mest bara gå till jobbet. 

Förutsättning för tjänsten är god kunskap och erfarenhet inom livsmedelscertifiering, riskanalys, kvalitetsprocess och upprättande av dess rutiner samt interna och externa revisioner motsvarande ex. IP-certifiering och HACCP inkl. tillhörande dokumentation och intyg tillsammans med partners som ex. Kiwa och Anticimex. Därtill tror vi att du hargoda kunskaper inom växtbaserat livsmedel och erfarenheter från leverantörs- och producentsamarbeten samt inköp, vilket antagligen blir din ”hemmaavdelning”. Lägg därtill förmågan att snabbt omsätta teori till praktik samt kommunicera detsamma inom hela organisationen eftersom din roll är att stötta alla avdelningar i kvalitetsarbetet.

Välkommen med din ansökan! 

Tjänst:

Tjänsten/tjänsterna tillsätts per omgående och kan vara hel- eller deltid. Maila ansökan och CV till jobb@reneevoltaire.se
Sista ansökningsdag är 10 januari 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.