Vi söker extrapersonal till Pepstop som älskar växtbaserad mat och våra underbara kunder!

Pepstop – 0% konstigheter 100% vegan

Vi söker nu extrapersonal till våra Pepstopbutiker. Arbetet omfattar både matberedning och bakning samt butiksarbete med kundkontakt. Denna tjänst avser främst kvällar (arbete mellan 17-20) och helger. Perfekt för dig som vill kombinera jobb och studier!

Din bakgrund

Som person ser vi gärna att du har stort intresse och kunskap inom vegansk matlagning och hälsa. Vi efterfrågar i övrigt egenskaper som initiativrik, prestigelös och flexibel. Du är även pigg, glad och på Pepstop är service till kund en självklarhet och du har därför ett naturligt serviceinriktat förhållningssätt. Då all vår skriftliga dokumentation och våra rutiner är på svenska är det viktigt att du behärskar språket. Då vi har alkoholtillstånd behöver du ha ha fyllt 20 år.

Om Pepstop

Pepstop är en del av Renée Voltaire AB och står för mat i sin renaste form – ekologisk, oprocessad, utan tillsatser, glutenfri och 100% vegansk. På Pepstop serveras färska maträtter för frukost, lunch och middag. Vi producerar även olika drycker, konditorivaror och bakat.

Ansök idag!

Maila ansökan och CV till jobb@reneevoltaire.se, vi tar ej emot ansökningar i butik. Intervjuer sker löpande.