Vi söker en kallskänka med intresse för växtbaserad mat – vikariat

OM TJÄNSTEN

Som kallskänka hos oss kommer du tillhöra vårt köksteam i Årsta där du kommer att arbeta med vårt dagliga utbud av färska växtbaserade rätter till Pepstop. Pepstop är en del av Renée Voltaire AB och står för mat i sin renaste form – ekologisk, oprocessad, utan tillsatser, glutenfri och 100% vegansk. På Pepstop serveras färska maträtter för frukost, lunch och middag. Vi producerar även olika färskpressade drycker samt glutenfria konditorivaror och bröd.

Arbetet som kallskänka hos oss är varierande med fokus på produktion av färska matlådor. Du är van att leda en grupp och tar naturligt en ansvarstagande roll för teamet. För att passa in som kallskänka hos oss tror vi att du är kreativ, nyfiken och tar initiativ till att förbättra, utveckla och skapa nya rätter.

Eftersom vi hanterar livsmedel och även är ett certifierat företag är det en självklarhet att du arbetar efter våra fastställda rutiner på ett föredömligt sätt.

DIN PROFIL

Du är utbildad kock, kallskänka eller har på annat sätt erhållit en gedigen grundkunskap kring växtbaserad matlagning. Du är smaksäker, ansvarstagande och arbetar effektivt i köket samt har lätt för att göra prioriteringar även när tempot är högt. Du är en teamplayer och jobbar bra i grupp men är även självgående. Som person har du ett stort intresse för grön matlagning, extra meriterande är om du även gillar glutenfri bakning. Du är initiativrik, prestigelös, flexibel och serviceinriktad. Du pratar och skriver svenska obehindrat.

ANSÖK

Tjänsten är ett vikarierat på heltid under ca ett och ett halvt år med chans till förlängning. Arbetsplatsen är i Årsta, Stockholm, där arbetstiden är vardagar med tidiga mornar.

Ansök senast 31 juli 2021. Maila ansökan och CV till jobb@reneevoltaire.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsätt före sista ansökningsdag.