Passionen är större än personen

Vårt team

Ingen bygger en bättre värld på egen hand. Det krävs tusen och åter tusen slevar, knivar och gafflar. I vårt Årsta-gäng finns femtio entusiaster från över femton länder som varje dag driver på bygget med utveckling, produktion och försäljning.

I resten av världen finns våra närmare åttio leverantörer spridda. De fungerar ofta som en förlängd R&D-avdelning under ledning av Renée själv.

Våra kunder

Tack vare våra kunder når vi konsumenterna. Genom daglig- och specialvarukedjor, hotell och kaféer, träningscentra och sporthandel, biografer och apotek. Och tack vare kunder och konsumenter som delar vår passion blir vi varje dag utmanade och tipsade om förbättringar. Tack!

Våra internationella partners

Ett hälsosamt och hållbart Sverige är bara början. Därför är vi glada över att kunna odla våra växtbaserade idéer i allt fler länder genom allt fler lokala partners. I dagsläget finns vi representerade i England, Estland, Danmark, Finland, Nederländerna, Norge, Spanien, Ungern och Österrike med mera. Vill du prata med dem finns de här. Vill du bli återförsäljare i ytterligare något land, hör av dig på export@reneevoltaire.se.