Leverans

Leveranser och avbeställningar

RVAB levererar sina produkter främst inom Norden, och geografiska skillnader kan förekomma. Leveranser görs i samarbete med vår partner Fraktus och deras distributörspartners i respektive region och land. Beroende av värdet på din beställning, din önskade leveransadress och ditt önskade leveranssätt kan kostnader för frakt tillkomma. Dessa framgår som regel i samband med din beställning. Beroende på tidigare val kommer du också att få olika typer av avisering för status på din leverans, inklusive när och var den kommer att kunna mottas.

Du har rätt att avbeställa en order och lämna tillbaka varor genom att kontakta vår kund- och konsumentservice, eller genom att använda kontaktformuläret på våra webbplatser. Detta ska ske inom 14 dagar från det att du fått varorna. Kostnaden och risken för att transportera returvaror åläggs dig. Om du upplever att leveransen av en vara är osedvanligt försenad och du därför inte längre vill genomföra köpet åligger det dig att göra en avbeställning. Om försändelsen redan har skickats måste du dock ta emot beställningen. En avbeställning är inte giltig förrän bekräftelse har mottagits från RVAB via e-post eller telefon. Om en produkt inte längre säljs har vi rätt att avbeställa köpet och göra en återbetalning.

Ej uthämtade paket

RVAB förbehåller sig rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår för ej uthämtade paket, exempelvis returfrakt och expeditionskostnad. Därför tar vi ut en avgift om 250 kr om ett paket inte hämtas ut. Försändelsen ligger normalt hos ombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivningen ovan.

Ansvar

RVAB:s ansvar för fel i samband med leverans är begränsat i enlighet med gällande villkor för den aktuella leveransen och vad som följer av dessa villkor. Vår ansvarsskyldighet gentemot dig för eventuella förluster eller skador som uppstår i samband med din beställning är begränsad till det totala beloppet i din beställning. Vi har inget ansvar för indirekta förluster.