En härligt frisk, syrlig och söt drink med härligt fluff gjort på kikärtsspad istället för äggvita – dreamy pink cocktail!
ACV Raspberry Sour
Vegansk sour med bakterier för magen!
Ingredienser
- Drink
- 1 1/2 dl Kombucha – Ingefära
- 2 cl Raw Kryddad Vinägertonic – Chili, Citron & Gurkmeja
- 2 cl Raw Hallonvinäger med Moder
- Dekoration på glas
- 2 msk Björksocker
- 1 nypa Rödbetspulver
- 1 klyfta citron
- Fluff
- 1/2 dl Kikärtsspad
- 1 1/2 msk Björksocker
Gör så här
- Häll ut björksockret på ett fat och blanda med rödbetspulver. Vänd glaset och fukta kanten med citronklyftan och ställ glaset på fatet så björksockret fastnar.
- Vispa kikärtsspad med björksocker till ett marängliknande fluff.
- Blanda/Skaka alla ingredienser till drinken och häll upp i glaset
- Toppa med kikärtsfluff.