Boostad med blåbär, citron, mynta och toppad med läskande kombucha gör denna drink till en riktig sommarhit! Iskall och full av smak – servera och imponera på festen!
BLUEBERRY LEMON MOJITO
Blåbär- och citrondröm i mojitoformat!
Ingredienser
- Kokossockerlag
- 4 msk Kokossocker – Karamelliserad & Söt
- 1/2 dl vatten
- Blåbär– och citronbas
- 3 dl blåbär
- 16–24 blad mynta
- 1/2 dl citron – saften
- 3 msk Kokossockerlag
- is
- 2 st Kombucha – Blåbär & Hibiskus
Gör så här
- Koka upp vatten. Tillsätt kokossocker, dra ner värmen och rör om tills kokossockret löst upp sig och sockerlaget blivit något trög. Låt svalna.
- Muddla blåbär, mynta, citronsaft och kokossockerlag.
- Fyll ett glas med is.
- Häll över en tredjedel av blåbärs- och citronblandningen.
- Fyll upp glaset med Kombucha – Blåbär & Hibiskus.