Coconut Crème Caramel
Portioner
2
portioner
Portioner
2
portioner
Ingredienser
1/2
dl
Kokossocker – Karamelliserad & Söt
1/4
tsk
Raw Agave Naturell
2
tsk
vatten
1 1/2
dl
Vispbar Kokosgrädde 30%
2
nypor
Vaniljpulver – Bourbon
1/4
tsk
agar agar
1/4
tsk
Tapiokamjöl – Finmalet
Instruktioner
Smält kokossocker i en kastrull tillsammans med raw agave och vatten.
Häll över sockret i 2 små låga formar. Sockret ska inte stelna helt i formen – om så sker tillsätt en droppe vatten och blanda med fingret.
Koka upp kokosgrädden tillsammans med vaniljpulver, agar agar och tapiokamjöl. Vispa samman och låt det puttra medan du vispar i ca 2 min.
Låt svalna något innan du fördelar grädden i formarna.
Låt stå i kylen ett par timmar och stjälp sedan upp formen på en tallrik.