En snabbakad kaka som du har klar på 10 minuter. Glutenfri, mjölkfri och nötfri – uppskattas av alla! Även goda utan topping.
Enkla kokostoppar
Snabbakade och ljuvligt goda kokostoppar – krispiga på utsidan och mjuka på insidan.
Ingredienser
- Kokostopp
- 2 dl kokosflingor
- 2 msk Creamy Coconut Caramel – Heavenly Spread
- 1 cm färsk ingefära – riven
- Topping (valfri)
- Nötspread - Hasselnöt & Choklad
- kokosflingor
Gör så här
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Rör samman alla ingredienser till kokostoppen. Smaka av. Klicka ut smeten på ett bakplåtspapper och forma till toppar.
- Sätt in topparna i ugnen i ca 5-10 minuter, eller tills de börjar få färg. De ska vara krispiga på utsidan med mjuka på insidan.
- Låt topparna svalna något. Ringla eller bred över Hazelnut & Chocolate Spread på toppen. Strö över lite kokosflingor som dekoration.
Tips: Det går jättebra att byta ut Heavenly Caramel Cocunut Spread till Kokos & Ingefära – Heavenly Spread.