Fyllda Chokladbollar
Ingredienser
Fyllning:
Instruktioner
  1. Börja med fyllningen. Rör om i burken ifall oljan skickat sig och lagt sig på toppen. Ställ in burken i kylen tills spreadet har stelnat, för att lättare forma små bollar till fyllning. Gör sedan 10 st små bollar, ca. 1/2 tsk Pekan & Kokos Spread till varje boll.
  2. Lägg pekan & kokosbollarna på ett smörpapper och ställ in i frysen.
  3. Gör sedan chokladsmeten. Lägg alla ingredienser till chokladsmeten i en matberedare eller mixer och mixa samman.
  4. Forma smeten till 10 stycken chokladbollar och platta sedan ut varje boll.
  5. Lägg en fryst pekan & kokosspreadsboll i varje utplattad chokladboll och vik runt den utplattade chokladenbollen och forma en ny boll så pekan & kokosfyllningen är i mitten.
  6. Förvara bollarna kylt.
  7. Vid servering kan bollarna eventuellt rullas eller pudras med lite Raw Cacao Powder för extra dekoration.