Golden Quinoasallad
Portioner
ca 6-8
personer
Portioner
ca 6-8
personer
Ingredienser
4
dl
quinoa
1
tsk
Gurkmejalatte – Ceylonkanel & Lucuma
1/2
tsk
Lantbuljong
2-3
msk
extra virgin olivolja
3
st
salladslökar
1
knippe
bladpersilja
2
dl
Ekologiska mandlar
1
nypa
Himalayan Crystal Salt
Instruktioner
Skölj och koka quinoa i riktigt med vatten i ca 12 min.
Sila bort överflödigt vatten och häll tillbaka quinoan kastrullen. Sätt på ett lock och låt vila ca 5 minuter.
Lägg över quinoan i en skål och blanda ner kryddmixen Gurkmejalatte och lantbuljong. Ringla över olivolja.
Hacka salladslök, finhacka persilja och vänd ner i quinoan. Grovhacka mandlar och vänd ner.
Servera som tillbehör till rostade grönsaker och en god dipp.