Gräddiga kokossmörtryfflar

ca. 25 st

Veganska tryfflar som smälter i munnen!

Superenkla gräddiga kokossmörtryfflar gjorda på coconut butter och kokosgrädde som sedan doppats i härlig mörk choklad. Smaksatta med matcha, rödbeta och vaniljpulver, lika goda som snygga. Ät med ögat!

Ingredienser

Gör så här

  1. Smält Coconut Butter på svag värme i en kastrull.
  2. Ta av kastrullen från spisen och blanda i Kokosgrädden och valfri i smaksättning.
  3. Lägg över smeten i en skål och ställ in i kylen tills den stelnat.
  4. Smält chokladen i vattenbad.
  5. Ta ut kokossmeten ur kylen och rulla till små kulor.
  6. Doppa kokoskulorna i den smälta chokladen och lägg på ett bakplåtspapper.
  7. Ställ in i kylen igen tills chokladen stelnat – ät och njut!