Superenkla gräddiga kokossmörtryfflar gjorda på coconut butter och kokosgrädde som sedan doppats i härlig mörk choklad. Smaksatta med matcha, rödbeta och vaniljpulver, lika goda som snygga. Ät med ögat!
Gräddiga kokossmörtryfflar
Veganska tryfflar som smälter i munnen!
Ingredienser
- 3 msk Coconut Butter
- 1,5 dl Färdigvispad Kokosgrädde – Naturell
- 1 st Mörk Chokladkaka 80 % Kakao
- Tips på smaksättning
- 2 nypor Vaniljpulver – Bourbon
- 1/2 tsk Matcha Green Tea Powder
- 1/2 tsk Rödbetspulver
Gör så här
- Smält Coconut Butter på svag värme i en kastrull.
- Ta av kastrullen från spisen och blanda i Kokosgrädden och valfri i smaksättning.
- Lägg över smeten i en skål och ställ in i kylen tills den stelnat.
- Smält chokladen i vattenbad.
- Ta ut kokossmeten ur kylen och rulla till små kulor.
- Doppa kokoskulorna i den smälta chokladen och lägg på ett bakplåtspapper.
- Ställ in i kylen igen tills chokladen stelnat – ät och njut!