Vår glutenfria granola är extra krispig och förutom att äta till frukost är den en perfekt kakbas. De här krispiga kakorna med nötspread och mörk choklad behöver bara blandas ihop för att sedan stelna i kylen. Galet goda och svåra att bara ta en av – tur då att det går snabbt att röra ihop några till!
Granola Cookies
Glutenfria och veganska!
Ingredienser
- 40 g Mörk chokladkaka - 80% kakao
- 3 msk Nötspread – Cashewnöt, Hasselnöt, Jordnöt & Mandel
- 3 dl Glutenfri Granola – Blåbär & Kardemumma
Gör så här
- Smält chokladen i ett vattenbad.
- Rör ner nötspread i den smälta chokladen.
- Tillsätt granola och blanda ordentligt så att granolan täcks helt av choklad- & nötspread-blandningen.
- Lägg bakplåtspapper på ett fat eller skärbräda. Bred ut granolablandningen till runda platta kakor på bakplåtspappret och ställ sedan in i kylen för att stelna.
Tips: Blanda vispad kokosgrädde med hallon och lägg mellan 2 kakor efter att de stelnat – magiskt gott!