Granolakola

Crunchy kola med grynfri granola – smaksatt med kanel, kardemumma och vanilj.

Kola gjord på Kondenserad Kokosmjölk, Kokossocker och Grynfri Granola Hallon & Kokos

Gör så här

  1. Koka och rör (eller vispa) ihop den kondenserade kokosmjölken i en kastrull tills den blir slät.
  2. Tillsätt kokossocker och låt puttra på medelvärme i ca 20 minuter (rör då och då).
  3. Testa med kultricket för att se om kolan är klar.
  4. Ta bort kastrullen från plattan och tillsätt 3,5 dl Grynfri Granola Hallon & Kokos, vänd runt snabbt.
  5. Häll över kolan på ett bakplåtspapper och lägg ytterligare ett bakplåtspapper på toppen. Tryck ut kolan så att den blir platt eller kavla den försiktigt.
  6. Strö resten av granolan på toppen innan den svalnar. Låt stelna innan du skivar den.