Kola gjord på Kondenserad Kokosmjölk, Kokossocker och Grynfri Granola Hallon & Kokos
Granolakola
Crunchy kola med grynfri granola – smaksatt med kanel, kardemumma och vanilj.
Ingredienser
Gör så här
- Koka och rör (eller vispa) ihop den kondenserade kokosmjölken i en kastrull tills den blir slät.
- Tillsätt kokossocker och låt puttra på medelvärme i ca 20 minuter (rör då och då).
- Testa med kultricket för att se om kolan är klar.
- Ta bort kastrullen från plattan och tillsätt 3,5 dl Grynfri Granola Hallon & Kokos, vänd runt snabbt.
- Häll över kolan på ett bakplåtspapper och lägg ytterligare ett bakplåtspapper på toppen. Tryck ut kolan så att den blir platt eller kavla den försiktigt.
- Strö resten av granolan på toppen innan den svalnar. Låt stelna innan du skivar den.