Ett naturligt chips rikt på fiber. En snacks som är uppskattat lika mycket till fredagsmyset som till nyårsfesten.
Grönkålschips med ACV
Krispiga och spröda grönkålschips med härlig smak av vinäger och salt – underbart gott!
Ingredienser
- 6 kvistar grönkål
- 1 msk Neutral Kokosolja – det går lika bra med Virgin Kokosolja
- 2 nypor Himalay
- 3 msk Raw Äppelcidervinäger med moder
Gör så här
- Sätt ugnen på 150 grader.
- Skölj och ta bort stjälkarna på grönkålen och lägg dem i en ugnsform eller på en plåt.
- Smält kokosoljan och fördela den över grönkålen, salta och massera kålen försiktigt. Häll på vinägern och blanda runt.
- Rosta i ugnen i ca 45 min på 150 grader tills kålen är krispig.
Tips: Smula några chips över salladen – krispigt och gott!