Små chokladtreats fyllda med Nötspread – Hasselnöt & Choklad. Superenkla att göra med endast två ingredienser och en nypa flingsalt – magiskt gott!
Hasselnötscups
Veganska chokladtreats!
Ingredienser
- 80 g Chokladkaka med Kakaonibs & Havssalt
- 1 dl Nötspread - Hasselnöt & Choklad
- flingsalt
Gör så här
- Smällt hälften av chokladen i ett vattenbad.
- Fyll 12 st minimuffinsformar med den smälta chokladen och snurra varje form så att chokladen kommer upp på kanterna.
- Ställ formarna i kylen tills chokladen stelnat.
- Ta ut formarna ur kylen och fyll varje form med ca. 1 tsk Nötspread – Hasselnöt & Choklad. Ställ tillbaka formarna i kylen och låt stelna.
- Smält resterande choklad i vattenbad och häll sedan den smälta chokladen över varje cup så att det blir som ett lock. Toppa varje cup med en nypa flingsalt. Förvaras i kylen.