Så här snabbt och enkelt är det att njuta av nygräddade pepparkakor med extra julig smak!
Julkryddiga pepparkakor
Allt för lilla pepparkaksbaket.
Ingredienser
- 1 paket Pepparkaksmix – ingefära, kanel & nejlika
- 3 msk Raw Agave Naturell
- 3 msk Neutral Kokosolja – Smak- & Doftfri smält
- 2 msk vatten
Gör så här
- Blanda mixen med 3 msk agave, 3 msk smält kokosolja och 2 msk vatten.
- Forma en rulle och låt vila minst 1 timme i kyl.
- Skär i tunna skivor eller kavla ut på mjölat bakbord och stansa ut figurer.
- Lägg på plåt med bakplåtspapper. Grädda i ugn på 165°–175° C i ca 7–15 minuter.
- Tänk på att gräddningstiden påverkas av tjockleken på pepparkakorna och beroende på ugn.