Underbara
tryfflar som smälter i munnen gjorda på len kokosgrädde och ljuvlig mörk
choklad – perfect match!
Kokos- & chokladtryfflar
Veganska mumsiga tryfflar!
Ingredienser
- 2 dl Vispbar Kokosgrädde 30% , behöver inte vara kyld
- 40 g Mörk chokladkaka - 80% kakao
- Raw Cacao Powder , att rulla tryfflarna i
Gör så här
- Häll kokosgrädden i en kastrull och värm upp den försiktigt på svag värme, den ska inte koka!
- Lägg chokladen i kokosgrädden och blanda runt tills den har smält helt.
- Häll upp tryffelblandningen i en skål och låt stelna i kylen.
- När blandningen stelnat, forma små kulor och rulla de i raw kakao. Förvara i kylen.
Tips: Testa att göra kokos- & chokladmousse av det som blir kvar i kokosgräddsburken och av chokladkakan. Recept hittar du här.