Fräsch och syrlig smak – perfekt förrätt som kommer göra succé på festen.
Kokosceviche
En vegansk ceviche med kokoschips som är lika vacker som god!
Ingredienser
- 2 dl Naturella Kokoschips
- 0,3 st gurka
- 2 st tomater
- 1 st avokado
- 2 st salladslökar
- 1 st lime zest och saft
- 0,3 st chilifrukt kärna ur om du önskar en mildare smak
- 1 kruka koriander finhackad
- 1 nypa Himalayan Crystal Salt
Gör så här
- Skär gurka, tomater, avokado och salladslök i små bitar och lägg i en stor skål. Finhacka chili och koriander och lägg i skålen med de övriga grönsakerna.
- Tillsätt lime och kokoschips och blanda ihop, smaka av med salt.
Tips: Servera i halverade kokosnötter och dekorera med ätliga blommor, t.ex. ringblommor eller viol.