En tårta som är lätt att göra och samtidigt underbart god. En härlig kombination av kokos, choklad och nötter – delicious!
Kokostårta med pekannötter
En härlig kokostårta som är både glutenfri och vegan!
Ingredienser
- 1 paket Raw Kokosrutor
- 1 burk Kondenserad Kokosmjölk
- 1 msk Raw Cacao Powder
- 0,5 st Chokladkaka med kokosmjölk
- 1 nypa Himalayan Crystal Salt
- 15 st Pekannötter
Gör så här
- Använd en mindre form med löstagbar botten. Tryck ut kokosrutorna med händerna i formen till en botten med kanter. Ta lite vatten på fingrarna om kokosrutorna smular sig och inte fäster.
- Häll den kondenserade kokosmjölken i en kastrull och låt puttra på svag värme under omrörning i ett par minuter. Tillsätt kokoschoklad och salt. Rör i chokladsmeten tills chokladen smält helt och tillsätt sedan raw cacao powder och blanda väl.
- Häll smeten i den kokosklädda formen och dekorera med pekannötter. Ställ i kylen för att stelna.
Tips: Servera gärna med en klick kokosgrädde!