En isglass gjord på vår Kombucha Hallon & Fläder – en raw, uppfriskande dryck som innehåller levande bakteriekultur. Den bryggs på det ekologiska gröna teet Chun Mee och har sedan länge kallats för "livets elixir".
Som glass gör den sig jättegod tillsammans med färska hallon, lime och fläderblom. En riktig sommar-succé!
1knippefläderblommorhittar du ingen fläder så går det bra att utesluta den
Gör så här
Skär limen i små bitar. Fördela lime, lätt hackad mynta, fläderblomster och hallon i botten på pinnglassformarna. Fyll sedan formarna med Kombucha Hallon & Fläder. Se till att inte fylla formarna med vätska ända upp till kanten då den frysta vätskan expanderar. Sätt på tillhörande lock med glasspinne. Ställ i frysen i ca. 3-4 timmar. Njut av iskall och läskande isglass – som en drink på pinne!
Tips: Om du inte har glassformar kan du göra som vi – använd små glas som tål att frysas och glasspinnar!