Mango Chutney

Söt dipp med härlig hetta!

Härliga smakkombinationer av sötma och hetta i denna underbara chutney - perfekt dipp till nuggets och grönsaker eller servera som topping på ett kex med cashewost. Välj att tärna mangon i små bitar för att behålla en mer tuggig textur eller mixa allt till en slät dipp.

Ingredienser

Gör så här

  1. Skala och tärna mango. Hacka lök, vitlök och chili.
  2. Lägg i en kastrull och låt dem fräsa samman.
  3. Riv skalet av limen och pressa ur limesaften, tillsätt i kastrullen.
  4. Sänk värmen och låt småputtra i ca 20 min, rör om då och då.
  5. Servera varm eller kall.

Tips: Beroende på hur man vill ha sin Mango Chutney kan man mixa den slät med en stavmixer eller mosa lite med en gaffel. Vi har tärnat den i önskad storlek och låtit den vara med större bitar i.