Mangosandwich

6 glassar

Med krämig kokos- och mangoglass!

Tropiska smaker kombineras med klassisk muffinsmak i denna veganska och glutenfria glass-sandwich – uppfriskade gott!

Ingredienser

Gör så här

Muffinsmix/Sandwich
  1. Följ anvisningarna på förpackningen. Bred ut muffinssmeten i en rektangulär form på ett bakplåtspapper. Låt den färdiggräddade botten svalna helt.
Kokos- & mangoglass
  1. Mixa sönder fryst mango i en mixer och tillsätt kokosgrädde och kondenserad kokosmjölk. Mixa till en slät glassmet.
Montera ihop sandwicharna
  1. Dela muffinsbotten i 2 delar.
  2. Dela muffinsbotten i 2 lika stora delar.
  3. Bred över glassen så den passar på ena halvan av muffinsbotten och lägg på andra delen ovanpå glassen.
  4. Ställ in i frysen tills den stelnar, skiva i bitar. Lägg tillbaka de sandwichar du inte ska äta i frysen.

Tips: Smält mörk choklad i vattenbad och hacka nötter. Doppa sedan de frysta sandwicharna först i chokladen och sedan i nötterna för en härligt crunchy topping.