Smakrik paj med en fyllning gjord på krämig kondenserad kokosmjölk. Ät som den är eller servera med en klick färdigvispad kokosgrädde.
Pekanpaj
Ljuvlig pekanpaj med krispiga pekannötter och en krämig fyllning!
Ingredienser
- Botten:
- 1 dl bovetemjöl
- 3 msk Nötspread – Crunchy Mandel rågade
- 2 msk Raw Agave Naturell
- 1 msk Neutral Kokosolja – Smak- & Doftfri (ej smält) till formen
- Fyllning
- 1/2 burk Kondenserad Kokosmjölk
- 1 dl Färdigvispad Kokosgrädde – Naturell
- 2 nypor Vaniljpulver – Bourbon
- 1 nypa salt
- 1 msk Kakaopulver – 100 % Raw (valfritt)
Gör så här
- Smörj en liten pajform med kokosolja.
- Blanda samman alla ingredienser till botten i en bunke.
- Tryck ut botten i formen och grädda på 175 grader i 5-6 min.
- Blanda ihop alla ingredienser i en kastrull och låt koka i ca 5 minuter tills fyllningen blir seg. Rör hela tiden så att det inte bränns vid.
- Fördela ut smeten i pajformen och toppa med valfri mängd pekannötter. Ställ i kylen.