pepparkakor med choklad- och hasselnötspread

ca 10 kakor

Kryddiga pepparkakor med krämig fyllning!

Magiskt goda glutenfria och veganska pepparkakor fyllda med krämig choklad- och hasselnötsspread. Det lilla extra som tar pepparkakan till en ny nivå – kryddigt, krämigt och härligt nötigt!

Ingredienser

Gör så här

  1. Blanda pepparkaksmixen med agave, smält kokosolja och vatten.
  2. Forma en rulle, plasta in och låt vila 1 timme i kyl.
  3. Skär i tunna skivor och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Grädda i ugn på 165°-175° i ca 7–15 minuter. Tänk på att gräddningstiden påverkas av tjockleken på pepparkakorna och beroende på ugn.
  5. Låt kakorna svalna helt på plåten.
  6. Bred på en klick nötspread på hälften av kakorna och lägg på de andra kakorna som lock.
  7. Ställ in i kylen och låt nötspreadet stelna något innan servering.
  8. Förvara i kyl!