Magiskt goda glutenfria och veganska pepparkakor fyllda med krämig choklad- och hasselnötsspread. Det lilla extra som tar pepparkakan till en ny nivå – kryddigt, krämigt och härligt nötigt!
pepparkakor med choklad- och hasselnötspread
Kryddiga pepparkakor med krämig fyllning!
Ingredienser
- 1 påse Pepparkaksmix – ingefära, kanel & nejlika
- 3 msk Raw Agave Naturell
- 3 msk Neutral Kokosolja – Smak- & Doftfri , smält
- 2 msk vatten
- Fyllning
- 1/2 dl Nötspread - Hasselnöt & Choklad
Gör så här
- Blanda pepparkaksmixen med agave, smält kokosolja och vatten.
- Forma en rulle, plasta in och låt vila 1 timme i kyl.
- Skär i tunna skivor och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
- Grädda i ugn på 165°-175° i ca 7–15 minuter. Tänk på att gräddningstiden påverkas av tjockleken på pepparkakorna och beroende på ugn.
- Låt kakorna svalna helt på plåten.
- Bred på en klick nötspread på hälften av kakorna och lägg på de andra kakorna som lock.
- Ställ in i kylen och låt nötspreadet stelna något innan servering.
- Förvara i kyl!