Pepparkakor med saffranstryfflar

ca 25 kakor

Pepparkaka och saffransbulle i ett!

Glutenfria och veganska pepparkakor fyllda med krämig saffranstryffel – snyggt och galet gott!

Ingredienser

Gör så här

Saffranstryffel
  1. Koka upp en kastrull med lite vatten och ställ ner burken med coconut butter direkt i vattnet. Låt burken stå i vattnet tills fruktköttet smält.
  2. Värm upp kokosgrädden och tillsätt den vita chokladen och saffran.
  3. Tillsätt smält coconut butter och blanda samman till en jämn smet. Häll över smeten i en bunke och låt stelna över natten i kylen.
pepparkakor
  1. Blanda samman alla ingredienserna till pepparkakorna i en bunke.
  2. Forma en rulle och slå in rullen i plastfilm. Låt stelna i kylen i minst en timme.
  3. Skiva tunna skivor och baka dem i ugnen på 165 grader i 7-10 min. Låt svalna.
  4. Forma tryffelsmeten till en rulle. Skär i skivor och lägg mellan två pepparkakor.