Denna mocktail är en riktig smakbomb! Maxad med hallon, lakrits och spritziga bubblor från kombucha stillar denna drink garanterat suget! Gjord på bara naturliga ingredienser och så galet snygg – bjud gästerna på denna om du vill imponera!
RASPBERRY LICORICE LAGOON
Lakrits- och hallonbomb!
Ingredienser
- 1 1/2 dl Frysta hallon – något tinade
- 1/3 tsk Lakritspulver – Original
- 1/3 tsk Salmiaksalt – Original
- 1/2 dl limesaft
- 1 msk Kokossocker – Karamelliserad & Söt
- 3/4 msk Raw Hallonvinäger med Moder
- 2 msk Raw Agave Naturell – till garnering
- 1/2 dl Lakritspastiller – till garnering
- 1 flaska Kombucha – Hallon & Fläder
Gör så här
- Häll hallon, lakrits- och salmiakpulver, limesaft, kokossocker och hallonvinäger i ett glas.
- Använd en gaffel för att mosa blandningen till en puré.
- Sila över ett nytt glas för att separera fruktköttet från saften.
- Täck en skärbräda med ett bakplåtspapper. Häll lakritspastillerna på pappret och täck med ett nytt papper.
- Krossa pastillerna med en kavel till små bitar. Häll över de krossade pastillerna i en grund skål.
- Häll agavesirap i en skål och doppa kanten av glaset.
- Doppa sedan kanten i lakritskrosset tills kanten är täckt av lakrits.
- Lägg en stor isbit i glaset.
- Häll över hälften av hallon- och lakritsblandningen i glaset.
- Toppa med Kombucha Hallon & Fläder.