RASPBERRY LICORICE LAGOON

Lakrits- och hallonbomb!

Denna mocktail är en riktig smakbomb! Maxad med hallon, lakrits och spritziga bubblor från kombucha stillar denna drink garanterat suget! Gjord på bara naturliga ingredienser och så galet snygg – bjud gästerna på denna om du vill imponera!

Ingredienser

Gör så här

  1. Häll hallon, lakrits- och salmiakpulver, limesaft, kokossocker och hallonvinäger i ett glas.
  2. Använd en gaffel för att mosa blandningen till en puré.
  3. Sila över ett nytt glas för att separera fruktköttet från saften.
  4. Täck en skärbräda med ett bakplåtspapper. Häll lakritspastillerna på pappret och täck med ett nytt papper.
  5. Krossa pastillerna med en kavel till små bitar. Häll över de krossade pastillerna i en grund skål.
  6. Häll agavesirap i en skål och doppa kanten av glaset.
  7. Doppa sedan kanten i lakritskrosset tills kanten är täckt av lakrits.
  8. Lägg en stor isbit i glaset.
  9. Häll över hälften av hallon- och lakritsblandningen i glaset.
  10. Toppa med Kombucha Hallon & Fläder.