Tahini- & choklad cookies

Nötfria kakor med Tahinispread – Smooth Choklad!

Veganska och glutenfria småkakor med underbar nötig smak från sesamfrön och mild smak av choklad. Enkla att göra och smakar precis så som småkakor ska.

Ingredienser

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Blanda samman alla ingredienserna i basen till en deg.
  3. Ställ degen i kylen i ca. 15 minuter för att göra den lättare att arbeta med.
  4. Forma kakdegen till 12 st kulor och rulla dem i sesamfrön så att hela kulan täcks.
  5. Placera kulorna på en bakplåtspapperklädd plåt och tryck ut kulorna till platta kakor med hjälp av undersidan på ett glas. Kakorna ska var ca. 1 cm tjocka.
  6. Grädda i ugnen i ca. 8 minuter. Låt kakorna svalna något på plåten innan du för över de till ett galler för att svalna helt.