Tahinidressing är gott på sallader, grillade rotfrukter eller som dipp till grönsaker. Basen i dressingen är ekologisk tahini, vatten och raw äppelcidervinäger. Reglera dressingens tjocklek genom att öka eller minska mängden vatten så du får den till önskad konsistens. Tillsammans med Coconut Aminos, som är en soja utan soja, blir smakkombinationen helt perfekt – både söt, salt och syrlig.
Tahinidressing med Coconut Aminos
Härlig krämig dressing med god sötsyrlig smak – vår favorit!
Ingredienser
- 2 msk Vit Tahini
- 1/2 dl vatten
- 1 tsk Raw Äppelcidervinäger med moder
- 1 msk Coconut Aminos Sweet & Salt
- 1 nypa Himalayan Crystal Salt
Gör så här
- Rör ihop tahini och vatten i en skål så att det blandar sig väl. Reglerar tjockleken på dressingen genom att öka eller minska mängden vatten.
- Rör ner äppelcidervinäger och smaksätt med Coconut Aminos och lite salt.
- Servera som dressing på sallad, på varma grönsaker eller som dipp.