Tapiokakaviar passar lika bra på mackan som på en råraka, eller varför inte lägga i en sallad eller toppa en soppa.
Tapiokakaviar
Att göra egen växtbaserad kaviar är både kul och gott!
Ingredienser
- 1 dl tapiokapärlor
- 1 msk Raw Plommonvinäger – Saltsyrlig
- 1 msk Shoyu – Japansk soja (18 mån)
- 1/2 tsk tomatpuré
- 1/4 tsk Miso – Sweet Shiro – kan uteslutas
- 1/4 tsk Nötspread – Smooth Mandel
- 1 tsk dill – finhackad
- 1/4 tsk Raw Agave Naturell – kan uteslutas
Gör så här
- Koka tapiokapärlorna i ordentligt med vatten i 13 min.
- Sila bort vattnet och spola tapiokapärlorna försiktigt med kallt vatten.
- Lägg över i en skål och blanda varsamt samman med resterande ingredienser.
- Servera på mackan, på en toast, på toppen av en råraka eller på en sallad.