Tartletter med glutenfri botten fyllda med krämig kokoskola, Dulce de Coconut. Toppa med tex nötter, bär, choklad eller riven kokos – magiskt!
Tartletter med kokoskola
Oemotståndligt goda med krämig kolafyllning!
Ingredienser
- Botten
- 1 dl bovetemjöl
- 1/2 dl mandelmjöl , byt ut till bovetemjöl för nötfri botten
- 1 msk Kokossocker – Karamelliserad & Söt
- 2 msk Virgin Kokosolja – Kallpressad , smält
- 3 msk Raw Agave Naturell
- Fyllning
- 1 burk Dulce de Coconut – Krämig Kola , kyld minst en timme
- nötter , valfria till topping
- bär , valfria till topping
Gör så här
- Sätt ugnen på 165 grader. Blanda ihop alla ingredienser till botten till en deg.
- Tryck ut degen i fyra små formar och nagga botten.
- Grädda mitt i ugnen i 7 min och låt bottnarna svalna helt innan du tar ut dem ur formarna.
- Vispa ihop den kylda Dulce de Coconut till en slät kolakräm. Den behöver inte vispas länge utan endast tills den går ihop och får en fastare konsistens.
- Fyll formarna med kolakrämen och toppa med valfri topping som tex nötter eller bär.