Brownie med chokladkola
Glutenfri och vegansk browniebakelse med hallon och chokladkola-ganache som är superenkel att göra. Förbered samma dag och förvara färdiga i kylen tills det är dags för servering – ett magiskt avslut på en härlig middag!
Ingredienser
- 1 påseBrowniemix – Glutenfri
- 3/4 dlvatten, till browniemixen
Gör så här
- Baka browniemixen enligt anvisningen på förpackningen men bred ut browniesmeten något tunnare. Grädda och låt svalna. Stansa ut 12 runda bottnar (ca 5 cm i diameter).
- Vispa upp dulce de coconut till en len kräm med en handvisp.
- Smält chokladen i ett vattenbad och rör ner i dulce de coconut-krämen. Stelnar efter ett par minuter och får konsistensen av en tjockare ganache. Ställ ej i kylen då den blir för hård för spritspåsen.
- Spritsa chokladkrämen på hälften av bottnarna och bred hallonsylt på resten. Sätt ihop bottnarna och toppa med ätbara blommor.