Japansk Wasabi – 32% äkta rot
Ponzusås – Yuzu & Koji
Sesamolja – Mörkrostad
Dashibuljong – Shiitake & Kombu
Rårisvinäger – Fermenterad
Tamari – Kraftig & Fyllig (9 månader)
Raw Umeboshivinäger – Saltsyrlig
Sobanudlar – 100% bovete
Dashibuljong – Bonito, Shiitake & Kombu
Shoyu – Japansk soja (18 månader)
Furikake – Yuzurostad
Tamari – Mustig & Fyllig (9 månader)
Tamari – Marumata
Furikake – Original (Refill)
Furikake – Original
Umeboshipuré – Saltsyrlig
Shiitakesvampar – Hela & Torkade
Snabbmiso – Portionspåsar
Genmai Miso – Fermenterad 6 månader
Shiro Miso – Fermenterad 1 månad
Hatcho Miso – Fermenterad 24 månader
Snabbramen – Miso & Shiitake
Snabbramen – Shoyu & Sesam
Umeboshiplommon – Saltsyrliga