Brownie med Kokostosca
Glutenfri brownie endast sötad med kokossocker vilket gör den till ett hälsosammare alternativ. Kokossocker har en djup karamellaktig smak med mild naturlig sötma som inte är överväldigande. Toppa brownien med vispad dulce de coconut och skär i små utsökta bites!
Ingredienser
- 1 påseBrowniemix – Glutenfri
- 3/4 dlvatten
- 3/4 dlriven kokos
Gör så här
- Häll browniemixen i en bunke. Tillsätt vatten och kokosolja och rör om. Låt svälla i bunken i ca 15 minuter.
- Fördela smeten ca 3 cm tjockt i en liten ugnsform klädd med bakplåtspapper. Grädda i ugnen ca 30 minuter tills brownien är genomgräddad. Låt svalna.
- Lägg dulce de coconut i en skål och vispa samman med en elvisp.
- Blanda dulcen med riven kokos och bred ut på brownien.