mjuk pepparkaka med dulce de coconut
6-8 bitar
Glutenfri och vegansk mjuk pepparkaka fylld med fluffig kokosgrädde och toppad med len dulce de coconut och syrliga lingon – en smakupplevelse där sötma, kryddighet och syra möts i perfekt balans!
Ingredienser
- 1 påseKakmix – Mjuk Pepparkaka
- 1 dlvatten
- 1/2 dllingon
Gör så här
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Blanda samman pepparkaksmix, vatten och kokosolja i en bunke till en smet och låt svälla i 10 minuter.
- Smörj en liten springform med kokosolja. (ca 15 cm i diameter)
- Häll smeten i den smorda formen och grädda i ugnen i 15-25 minuter. Känn med en sticka så att kakan är genomgräddad.
- Ta ut och låt svalna helt.
- Vispa den kylda kokosgrädden till en fluffig grädde med en elvisp.
- Dela pepparkakan på mitten så att du får två bottnar.
- Klicka ut kokosgrädden på den ena botten och lägg den andra på grädden.
- Vispa kyld dulce de coconut fluffig med en elvisp.
- Toppa pepparkakan med vispad dulce de coconut och lingon.