Tartletter med glutenfri botten fyllda med krämig kokoskola, Dulce de Coconut. Toppa med tex nötter, bär, choklad eller riven kokos – magiskt!
TARTLETTER MED KOKOSKOLA
Ingredienser
- 1 dlbovetemjöl
- 1/2 dlmandelmjöl
- 1 mskKokossocker
- 2 mskKokosolja – Virgin
- 3 mskRaw Agave – Naturell
Gör så här
- Sätt ugnen på 165 grader. Blanda ihop alla ingredienser till botten till en deg.
- Tryck ut degen i fyra små formar och nagga botten.
- Grädda mitt i ugnen i 7 min och låt bottnarna svalna helt innan du tar ut dem ur formarna.
- Vispa ihop den kylda Dulce de Coconut till en slät kolakräm. Den behöver inte vispas länge utan endast tills den går ihop och får en fastare konsistens.
- Fyll formarna med kolakrämen och toppa med valfri topping som tex nötter eller bär.