Hoppa till huvudinnehållet
KÖP ÖVER 750 KR – KOSTNADSFRI LEVERANS!

VI SÖKER ANSVARSTAGANDE KALLSKÄNKA MED KÄNSLA FÖR GRÖNA SMAKER!

ARBETSUPPGIFTER
Vår produktionsenhet i Årsta behöver tillökning i köket. Här lagar vi dagligen växtbaserad mat och bakar glutenfritt till vår butik Pepstop. Vi tillverkar och packar även växtbaserade matprodukter under varumärket Renée Voltaire.

Vi söker dig som vill ha en ansvarstagande roll med förmåga att utveckla sortiment och arbetssätt samt säkerställa högsta kvalité i den dagliga leveransen.

BAKGRUND & EGENSKAPER
Du bör vara utbildad kock / kallskänka eller på annat sätt erhållit gedigen grundkunskap inom växtbaserad matlagning, har förmåga prioritera även när tempot är högt, kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska samt är bekant med gällande regelverk kring livsmedelssäkerhet.

För att lyckas bör du ha intresse för grön matlagning och hälsa, vara smaksäker och självgående, initiativrik och kreativ och morgonpigg samt gilla att jobba i dynamiskt team med såväl korta som långa bollar.

ARBETSPLATS
Du kommer att arbeta i vårt produktionskök i Årsta (i huset bredvid) där även vår Försäljnings-, Marknad- och Inköpsavdelning finns och med vilka interaktion sker.
Köket börjar kl 06.00 och arbetet gäller främst vardagar.

ANSÖK
Tjänsten tillsätts omgående och är tänkt som deltid eller heltid. Maila CV och personligt brev till jobb@reneevoltaire.se Intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan & till vårt matglada team – välkommen!