Hoppa till huvudinnehållet

Hojicha-brownie med riven ingefära

Hojicha-brownie med riven ingefära

4–6 portioner

Om du vill imponera med en dessert som ser otroligt lyxig ut och smakar fantastiskt men som kräver minimalt med jobb så ska du servera den här. Gjord på vår glutenfria och veganska browniemix och smaksatt med hojicha, ett rostat grönt te. Servera med hojichasirap och riven fryst ingefära – magiskt!

Ingredienser

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 165°C.
  2. Häll browniemixen i en skål och blanda samman med vatten smält kokosolja och hojicha till en smet.
  3. Låt smeten vila i 15 min.
  4. Häll över smeten i en liten form klädd med bakplåtspapper.
  5. Grädda i mitten av ugnen i 10–12 min. Låt svalna innan servering.
  6. Blanda hojicha med vatten och agave till en sirap.
  7. Till servering, skär upp brownien i portionsbitar och servera med hojichasirap och riven fryst ingefära.