MANGOSANDWICH
Tropiska smaker kombineras med klassisk muffinsmak i denna veganska och glutenfria glass-sandwich – uppfriskade gott!
Ingredienser
- 1 1/3 dlvatten
- 1 nypasalt
- 3 dlmango, fryst
- 1/2 burkVispbar Kokosgrädde – Fetthalt 30%
Gör så här
- Följ anvisningarna på förpackningen av muffinsmixen. Bred ut muffinssmeten i en rektangulär form på ett bakplåtspapper. Låt den färdiggräddade botten svalna helt.
- Mixa sönder fryst mango i en mixer och tillsätt kokosgrädde och dulce de coconut. Mixa till en slät glassmet.
- Dela muffinsbotten i 2 lika stora delar.
- Bred över glassen så den passar på ena halvan av muffinsbotten och lägg på andra delen ovanpå glassen.
- Ställ in i frysen tills den stelnar, skiva i bitar. Lägg tillbaka de sandwichar du inte ska äta i frysen.