Hoppa till huvudinnehållet

GRÄDDTÅRTA

GRÄDDTÅRTA

Snabb och galet god tårta med saftig vaniljsmakande botten gjord på vår glutenfria muffin- & tårtbottenmix. Fyllning med Dulce de Coconut som blandats med bär och toppad med fluffig vispad kokosgrädde – gott, växtbaserat och glutenfritt!

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Häll muffin- & tårtbottenmixen i en stor skål. Tillsätt vatten, smält kokosolja och två nypor salt och blanda samman.
  3. Häll smeten i en springform (ca 22 cm i diameter) och grädda i 20-25 minuter. Känn med en sticka att den är färdiggräddad. Låt tårtbotten svalna och dela sedan på mitten för att få två lager.
  4. Blanda ungefär hälften av jordgubbarna med dulce de coconut och bre ut mellan tårtbottnarna.
  5. Vispa kokosgrädden till en len grädde och bre ut på toppen av tårtan.
  6. Skiva upp resten av jordgubbarna att toppa tårtan med.