Hoppa till huvudinnehållet

Matcha Cupcakes

Matcha Cupcakes

6 – 8 st

Glutenfria och veganska muffins bakade på vår muffin- & tårtbottenmix och smaksatta med matcha – vackert gröna och har en härlig smak av grönt te och vanilj. Toppa med len kokosgrädde som smälter i munnen – snyggt, roligt och gott!

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 °C.
  2. Blanda muffin- & tårtbottenmixen med vatten, kokosolja, agave och matcha i en bunke till en jämn smet.
  3. Klicka i smeten i muffinsformar och grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter. Känn efter med en sticka att de är färdiggräddade.
  4. Låt svalna.
  5. Blanda kokosgrädden med vanilj. Tillsätt matcha för en grön och härlig frosting eller låt den vara vit och pudra matcha på toppen. Ställ in i kylen en stund innan du toppar muffinsen så blir den lättare att spritsa.