Hoppa till huvudinnehållet
KÖP ÖVER 750 KR – KOSTNADSFRI LEVERANS!

VILKEN MATCHA SKA JAG VÄLJA?

VILKEN MATCHA SKA JAG VÄLJA?

Matcha skiljer sig åt i smak, kvalitetsgrad och användningsområden – se våra olika sorter för att lättare kunna välja vilken som passar dig!

Vår mest populära matcha är Ceremonial Grade A (svart burk). Den är från första skörden och växer vid områden runt Uji, Kyoto och matchan är en blandning av olika kultivarer. God att dricka med endast vatten men även som latte – den är precis lagom söt, lagom sträv och skönt grön.
Vår mest premium matcha är Single Origin Ceremoniel Grade A (vit burk). Den är från första skörden från ett område i Nara, innehåller 100% yabukita (kultivar). Precis som ett årgångsvin kommer den smaka olika beroende på skörd. Lämplig att dricka med vatten (usucha och koicha) – fantastisk grön färg, söt smak och inte så sträv. Har du börjat här är det svårt att gå tillbaka!
Vår mest prisvärda matcha är Latte Grade. Den är en blandning av olika cultivarer men från andra skörden. Mörkare grön färg och något strävare i smaken – perfekt lämpad för latte eller till bakning! 
Vår koffeinfria matcha är Kuwa Matcha Ceremonial Grade A. En ekologisk matcha från Japan gjord på hela mullbärsblad istället för teblad. Ett stenmalet örtte med vacker djupgrön färg och silkeslen smak.